In de meivakantie zullen wij ons jaarlijkse sportevenement gaan houden. Hierbij kunnen alle basisschool kinderen uit maarssen GRATIS deelnemen aan een aantal van de 7 clinics die worden gegeven door sportverenigingen uit de buurt.

Zoals u wellicht gewend bent is deze sportdag normaal in oktober, maar deze hebben we vanwege weersomstandigheden helaas moeten af zeggen.
Hierdoor hebben we besloten om het evenement te verhuizen naar de mei vakantie om toch de kinderen de mogelijkheid te geven om lekker een dag GRATIS kennis te laten maken met een aantal sporten.

Tevens hebben we van deze gelegenheid gebruik gemaakt om dit evenement te voorzien van een passende naam en willen we dit evenement vanaf nu elk jaar terug laten komen in de mei vakantie.

Het evenement wordt vanaf nu bekend onder de naam Mega Sport Festijn!!!

Met dank aan de Gemeente Stichtse Vecht en sponsoren kunnen we dit jaar starten met 7 clinics voor alle kinderen van de gemeente maarssen. Zo zullen we ’s ochtends de kinderen van de groepen 3 t/m 5 verwelkomen en ’s middags ontvangen we graag de kinderen uit de groepen 6 t/m 8.

Naast de huidige bedrijfssponsoren Sport Opvang Maarssen, Danceprofs, Albert Heijn Bisonspoor, Bakkerij Ed van Dommelen en Ferry Quick Reclame zijn wij nog op zoek naar sponsoren zodat we de kinderen kunnen laten genieten van een overweldigende dag sporten.

Wij hopen u allemaal 2 mei te verwelkomen bij Mega Sport Festijn op Sportterein OSM te Zwanenkamp

Sportevenement in de meivakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *